TV

Sony KDL42W656ASAEP Volledige grootte

Sony KDL42W656ASAEP

107cm LED televisie, 42 inch, resolutie: 1.920x 1.080 pixels, Full HD, 200 Hz-Technologie, Motionflow XR, Edge LED-Backlight (kader), X-Reality beeldprocessor Pro, ontvangst: DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, S-Force Front Surround 3D, Internet TV, WEB-Browser, Skype ready, USB-Recording, Hbb TV Ready, Inclusief tafelstandaard

Meer details

  • Levertijd 1-4 werkdagen
  • Gratis bezorgd Gratis bezorgd

€ 750,00

Stock

  • Kunnen Van der Gragt 0
  • De Stolp Hoogwoud
  • Kunnen Van der Gragt

Durf te dromen, leef onstuimiger. De W650/600 maakt alles wat je bekijkt duidelijker, scherper en levensechter voor een niet alledaagse-ervaring. Het Full HD/HD Edge LED scherm en de X-Reality PRO en Motionflow 200 zorgen voor een helder, scherp en vloeiend beeld. En er zijn geen grenzen meer aan wat je tv voor je kan doen. Met de ingebouwde wifi kan je online het Sony Entertainment Network bezoeken voor updates over je favoriete tv-programma's. Snelle bedieningsopties zoals draadloze mirroring (waarmee je video's en beelden van je smartphone naar je tv kunt sturen) en TV SideView bieden nog meer informatie en keuzemogelijkheden.

 

Kenmerken

 

Meer detail maakt meer emotie los. X-Reality PRO maakt alles wat je bekijkt duidelijker en meer vergelijkbaar met Full HD, ongeacht of dat webclips of 3D-films zijn.

 

Geen grenzen meer. Laat je favoriete foto's, films en muziek los op het scherm met screen mirroring. Connecteer je smartphone draadloos met je tv om alles op het grote scherm te bekijken.

 

Ontdek een constant groeiende catalogus met muziek, films, tv en apps op het Sony Entertainment Network. Een druk op de knop van de tv-afstandsbediening volstaat

  • Breedte 954.00
  • Gewicht 11000.00
  • Maat 42 Inch
  • VMS Type KDL42W656ASAEP

Van uw kostbare aankoop wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Helaas zijn onverwachte defecten nooit uit te sluiten. Siemens en Miele bieden u de mogelijkheid om uw aankoop maar liefst 10 jaar lang zorgeloos te gebruiken. Deze extra zekerheid biedt u jarenlang gebruiksgemak zonder onvoorziene kosten. Deze kunt u direct bij uw aankoop bij ons afsluiten. Neemt u gerust contact met ons op over de mogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht.

Miele Service Certificaat (Msc).

Een servicecontract waarmee u - gedurende tien jaar - geen rekening meer hoeft te houden met onvoorziene servicekosten en dat meer omvat dan uw fabrieksgarantie of wettelijke garantie. Met het Miele-Service-Certificaat zijn deze onvoorziene kosten volledig budgetteerbaar. Vanzelfsprekend is gedurende de wettelijke garantietermijn de volledige Miele-garantie van kracht.

Snel en vakkundig
Eventuele reparaties of het verhelpen van storingen worden in de overeengekomen periode van tien jaar snel en vakkundig uitgevoerd door de serviceorganisatie van Miele Nederland of door de servicedienst van Kunnen van der Gragt als Miele geautoriseerde dealer. Alle kosten voor arbeidsloon, onderdelen en voorrijkosten komen gedurende de contractperiode voor rekening van Miele Nederland. Uiteraard met inachtneming van de bijbehorende contractvoorwaarden.

Wat kost het Miele-Service-Certificaat?
Vanwege de verschillen in gebruikskarakter en technische structuur zijn de Miele-apparaten verdeeld in twee categorieën. Tegen betaling van een eenmalige bijdrage wordt de houder van het certificaat, gedurende een termijn van tien jaar, inclusief de garantietermijn na aankoopdatum, geen reparatiekosten in rekening gebracht als gevolg van storingen. Dit bedrag bedraagt €159,- voor bijvoorbeeld wasautomaten en drogers en €105,- voor bijvoorbeeld koelen en vriezen. U kunt dit certificaat direct mee bestellen bij uw product via deze link.

 

Siemens ExtraKlasse Garantie

Zorgeloos gebruik van uw extraKlasse apparatuur met de aanschaf van 10 jaar extraKlasse garantie. Daarmee verlengt u uw garantieperiode van 2 naar maar liefst 10 jaar! Voor €155,- geniet u gegarandeerd zorgeloos van uw apparatuur.

Uw voordelen op een rij
Voor maar €155,- euro kunt u gegarandeerd zorgeloos van uw extraKlasse apparatuur genieten. Mocht er in 10 jaar een reparatie nodig zijn, en u kunt de 10 jaar extraKlasse garantie aantonen, dan worden er géén materiaalkosten, géén voorrijkosten en géén arbeidsloon berekend.

Garantievoorwaarden
Alleen extraKlasse apparatuur komt in aanmerking voor de extraKlasse
garantieverlenging van 10 jaar. Registratie dient uiterlijk drie maanden na aankoop van de apparatuur plaats te vinden via Kunnen van der Gragt of via de Siemens website. Voor espressoapparatuur en stofzuigers is het niet mogelijk om uw standaard garantieperiode te verlengen naar 10 jaar. Klik hier voor een overzicht van de garantievoorwaarden.

Na registratie van uw extraKlasse apparatuur zullen de kosten van de 10 jaar extraKlasse garantie (€155,- per apparaat) via eenmalige incasso door Siemens geïnd worden. Zodra uw aanvraag en de betaling ontvangen zijn, ontvangt u het 10 jaar extraKlasse garantiecertificaat. U kunt bij opmerkingen tijdens het bestellen aangegeven indien u interesse heeft in de extra garantie bij uw Siemens ExtraKlasse Product. Wij nemen dan contact met u op.